18:13 - 02 Gusht 2022

Ju ndjeni se një mik është gati t’ju telefonojë disa sekonda para se të bjerë zilja e telefonit.
Keni një parandjenjë se do të shihni dikë dhe kur të kthehe në rrugën tjetër , ata janë aty.

E ndërsa këto të ashtuquajtura “koincidenca” ndodhin gjatë gjithë kohës, ju keni parë shpjegimet mistike të ofruara në internet.
Por kjo ka një përgjigje konkrete dhe zbulojmë sëbashku çfarë bën truri juaj:

1-Ju pushtojnë emocione të forta pa burim të qartë.
Një minutë gjithçka po shkon siç duhet, në tjetrën ju ndiheni fajtor, në depresion ose në ankth pa asnjë arsye.

Ndjenja vazhdon bëhet më e fortë dhe papritur një mik ose një ish që ju ka bërë keq ju kontakton.
Ose ndoshta ju ndiheni papritur shumë të lumtur dhe pak më vonë mësoni lajme të mira për një anëtar të familjes.

Parandjenja midis njerëzve është e mundur,ju mund të jeni duke prekur emocionet e një personi të dashur ose më pak të dashur.

2-Ju keni ëndrra paralajmëruese

Asnjëherë nuk do të dyshonit se partneri juaj po tradhton, por nuk mund të ndaloni së ëndërruari për këtë.
Disa javë më vonë, ju jeni habitur kur i kapët në flagrancë.
Disa argumentojnë se kjo është nënndërgjegjja për të gjetur të dhëna delikate megjithëse ngatërrimi mund të jetë burimi.

Nëse jeni duke ëndërruar për skenarë të gjallë ose ato përfshijnë emocione të thella në lidhje me dikë që njihni, ia vlen koha për të shqyrtuar.

3-Ju nuk mund të ndaloni së menduari për dikë.
Nga hiçi, dikush që njihni po zë të gjithë hapësirën tuaj në tru.
Ata shfaqen kur jeni duke u përpjekur të bini në gjumë ose duke parë një film dhe nuk e keni idenë pse.

Është aq i fortë sa pothuajse mund të ndjeni një shtrëngim në gjoks. Ju pyesni veten se çfarë të bëni. Ti merrni në telefon? Dergoni një mesazh?

Një shpjegim i mundshëm është se ky person po përqendron energjinë intensive të mendimit tek ju dhe ju po e merrni sinjalin me zë të lartë dhe të qartë.

4-Ti “E di” pa e ditur

Jeni gati t’i dërgoni mesazh një shoku dhe në momentin që dora juaj prek telefonin, ai ju dërgon mesazh i pari.
E ndjeni se emaili i rëndësishëm që keni pritur gjatë gjithë javës është më në fund në kutinë tuaj hyrëse dhe kur e hapni është vërtet aty.

Kjo”Shqisë e gjashtë” mund të tregojë ndjeshmëri ndaj energjisë së mendimit nga një burim i caktuar ose të jetë rezultat i ngatërrimit.