18:12 - 08 Janar 2023

E kënaqni partnerin me shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit? Më në fund kemi zbuluar sekretin tuaj

Besoni apo jo, ekspertët kanë konstatuar që edhe grupi i gjakut ka ndikim në shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit.

Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur është fjala për seksin, transmeton Telegrafi.

Është zbuluar që njerëzit me grupin 0 të gjakut kanë prirje më të mëdha në unifikimin seksual me partnerin.

Fjala është për njerëzit të cilët gjenden perfekt në mendimet logjike por edhe e dëshirojnë forcën.

Ata vetes i vënë qëllime të larta dhe në arritjen e tyre asgjë nuk mund t’i pengojë. Në të njëjtën mënyrë sillen edhe ndaj seksit.

Njerëzit me grupin 0 të gjakut dinë se cilat karakteristika i kanë dashnorët më të mirë dhe bëjnë çdo gjë që të bëhen vërtet të tillë.

Assesi nuk e duan monotoninë, andaj gjithmonë janë të gatshëm për të eksperimentuar.

Pra, nëse partneri juaj e ka bash këtë grup gjaku e keni të garantuar seksin e rregullt dhe kënaqësinë kulmore, sepse ai kurrë nuk do të lejojë që të mbeteni të pakënaqura.

Është interesante që ky grup gjaku është shumë i përhapur, gjë që flet që në botë ka mjaft dashnorë të mirë.