20:53 - 15 Janar 2023

Në kultura të ndryshme, ka disa kuptime dhe simbole që lidhen me ardhjen e një mace.

Në Indi besohej se nëse në shtëpinë tuaj vjen macja e dikujt, së shpejti do të ketë dasmë ose do të keni një zgjerim të familjes.

Personi i zgjedhur nga kjo kafshë si pronar, së shpejti mund të presë ndryshime të lumtura në jetë. Besohej se një kotele e adoptuar mbron familjen nga energjia e pafavorshme.

Një mace shtatzënë në pragun e derës është edhe provë edhe shenjë e mirë. Ata nuk do të vijnë në një shtëpi ku mbretëron kaosi energjetik, por tërhiqen nga vendet që rrezatojnë energji pozitive.

Shfaqja e saj në pragun e derës tregon se ju presin fati, suksesi dhe mbarësia, veçanërisht nëse kujdeseni për kotelet ose i adoptoni.

Një mace që endet në shtëpinë e një personi të vetmuar mund të tregojë një takim të afërt me shpirtin binjak, por edhe përparim në karrierë për ata që kanë nisur një punë të re.

Tags: , ,