20:39 - 15 Dhjetor 2020

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Prizren.

Mësohet se incidenti ka ndodhur brenda një familje në këtë qytet.

Dyshohet se një pjesëtar i Policisë e ka vrarë vajzën dhe më pas veten në Prizren, bëjnë te ditur burimet e FrontOnline.

Sipas këtyre burimeve vrasësi është zyrtar policor.

“Vrasësi është polic, e ka vrarë vajzën,e pastaj veten”, thonë burimet e FrontOnline.