21:56 - 24 Janar 2023

Artistja shqiptare, Nita, banore e BBVA, para disa ditëve zbuloi se para një viti e gjysmë është përballur me tumor në gji, por që ka dashur ta mbajë të fshehtë këtë – pasi ndihej mirë.

“Para një viti e gjysmë kam pasur tumor në gji, jam operuar, ka kaluar gjithçka me sukses. Por kur kam hyrë në shtëpi kam pasur disa shqetësime, shtrëngime, disa dhimbje gjatë kohës që kam fjetur gjatë ditës”, u shpreh ajo.

Derisa, sonte në Prime, ajo rrëfeu sërish duke treguar se është njderë më e afërt me Diolën që t’i qajë hallet dhe t’ia tregojë.

Por ishte Luizi i cili gënjeu për sëmundjen e tij, duke i thënë Nitës që të mos viktimizohet.