11:03 - 04 Prill 2021

Në emisionin më të shikuar në vend, Debat Plus që transmetohet në RTV Dukagjini, është duke u paralajmëruar një debat i ashpër.

Me pyetje thumbuese e fakte të shpalosura për herë të parë, ky debat pritet ta merr vëmendjen e publikut të gjerë.

Por se kush do të jetë i ftuar në këtë emision dhe çfarë temash më saktësisht do të trajtohen, mbetet të bëhen të ditura gjatë ditëve në vijim.