20:11 - 22 Janar 2023

Një person i moshës së mitur është sulmuar nga katë persona në fshatin Suhodoll të Mitrovicës.

Rrahja ka ndodhur në ora 05:15 të mëngjesit.

“Sot me datën 22 janar 2022, në Stacionin Policor Jugu në Mitrovicë, është raportuar dhe iniciuar një rast me elemente të veprës penale Lëndim i lehtë trupor”.

“Sipas ankuesit  m/s/kosovar, i moshës së mitur,  sot rreth orës 05:15, deri sa  ka qenë në rrugë në fshatin Suhodoll,  është sulmuar fizikisht nga katër  persona të dyshuar”, thuhet në njoftimin e policisë.

“Lidhur me rastin, hetuesit policor janë duke  ndërmarrë veprime  hetimore  në drejtim të identifikimit dhe arrestimit të personave të dyshuar”.

“Të gjitha veprimet e deritanishme  hetimore i janë paraqitur prokurorit të rastit. Rasti është iniciuar dhe është duke u hetuar për veprën penale   Lëndim i lehtë trupor”, përmbyllet njoftimi.