23:23 - 19 Shkurt 2021

Shkelzej Syaj nga Suhareka apo siç njihet ndryshe “Bisha e Kosovës” është ndër personat më të fort.

Ndaloi veturën Golf 2 me krahë dhe tërhoqi kamionin me dhëmbë, këto janë vetëm disa nga aktivitet e suharekasit i cili habiti me superfuqinë e tij.

Së fundmi, Sylaj ishte i ftuar në emisionin “Sui Generis” për të treguar më shumë se çka e bën të veçantë atë.

Tërheqja e mjeteve të rënda është një nga sportet më të rralla në Kosovë, po për Shkelzenin ky sport pothujse është i padiskutushëm.

Madje Shkelzeni ka treguar se ka disa kundërshtarë nëpër botë e që shpesh edhe garojnë përmes videove.

Për më shumë shikoni emisionin e plotë.