17:14 - 16 Shtator 2021

Ariana Fejzullahu është njëra ndër personazhet më të komentuara.

Ajo është bashkëshortja e këngëtarit të njohur Ermal Fejzullahut por edhe reja e ikonës shqiptare Sabri Fejzullahu.

Ky i fundit feston sot ditëlindjen dhe ajo që rënë në sy së fundmi është urimi që ia bëri Ariana.

“Urime bab të paçim gjithmonë, e paç shëndetin e të gjita të mirat. Të bekuar që të kemi.”

Si duket ata të dy kanë një lidhje shumë të veçantë që jo çdo kush e ka.