10:36 - 12 Dhjetor 2022

Pas reshjeve të mëdha të shiut, kanali i Ibrit është turbulluar dhe si rrjedhojë do të ketë reduktime të ujit, njofton Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”.

Obiliqi me fshatra, Fushë Kosova së bashku mezZonēn Industriale, Lagjen Arbëria dhe Kodra e Trimave do të kenë furnizim me ujë me presion më të ulët ndërsa, Drenasi mbetet pa furnizim nga ora 11:00.

Ekipet shtese dhe departamenti i cilësisë janë në teren për të monitoruar situatën.