11:40 - 21 Janar 2022

Marrëveshja e financimit e miratimit mes Kosovës dhe Asosoacioni Ndërkomëtar të Zhvillimit për reform në sistemin skemave sociale nuk ka arritur të kalojë në seancën e sotme të Kuvendit, shkruan Insajderi.

Kjo marrëveshje u votua nga  83 deputët, ku 75 nga ta votuan për dhe 8 kundër.

Kjo marrëveshjë është mbështëtur nga AAK.

 “AAK do të mbështesë ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare nga Ministria dhe një organizatë kredibile që synon të bëjë reform në sistemin social në Koosvë”, ka thënë Tahiri.

Ndërsa LDK është deklaruar se nuk do ta mbështesë këtë marrëveshje.