Nuk u shfaq si opinionist në BBVK, Olti Curri ka dy fjalë

Sonte është prime i radhës në BBVK, ku ka filluar me disa surpriza që në fillim. Vedat Bajrami dhe Anita Haradinaj janë opionistë primen e sotëm. Derisa për Olti Currin nuk dihet pse nuk është sonte në BBVK, pasi nuk ka pasur asnjë njoftim. Por që Olti para pak minutash ka postuar një video, duke … Continue reading Nuk u shfaq si opinionist në BBVK, Olti Curri ka dy fjalë