00:02 - 15 Shkurt 2021

Lëvizja e Albin Kurtit është duke prirë me 47.93% të votave të fituara, pas numërimit të rreth 80% të votave.

Tashmë janë numëruar mbi 2 mijë e 033 vendvotime nga 2 mijë e 382 sa janë gjithsejt.

Këto janë rezultatet e para preliminare të publikuara nga KQZ-ja, shkruan Gazeta Insajderi.

Sipas të njëjtave rezultate PDK deri tani ka 17% të votave, LDK 13% dhe AAK 7%.