01:41 - 15 Shkurt 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë numërimin e mbi 93 për qind të votave nga 1.794.862 sa janë gjithsej në zgjedhjet parlamentare.

Sipas të dhënave të KQZ-së, Lëvizja Vetëvendosje prin bindshëm në këto zgjedhje me 47,65 për qind, njofton Klan Kosova.

Partia Demokratike e Kosovës deri tani ka marrë 17,38 për qind dhe Lidhja Demokratike e Kosovës ka marrë LDK 13,34 për qind.