14:42 - 23 Janar 2023

Komuna e Skenderajt ka publikuar fondin për Emergjent për Vërshimet.

Krytari i komunës Fadil Nura, ka kërkuar ndihmë nga bizneset dhe qytetarët.

“Pas zyrtarizimit të procedurave për Fondin Emergjent për Vërshimet, me krijimin e xhirollogarisë bankare, u bëj thirrje të gjithë njerëzve vullnetmirë, përfaqësuesve të bizneseve të mëdha e të mesme, bamirsve dhe të gjithë të tjerëve që kanë një mundësi të vogël, të na ndihmoni në rindërtimin e zonave të shkatërruara, rimëkëmbjen e familjeve të prekura nga kjo fatkeqësi dhe kthimin e jetës normal”, thuhet në njoftim.

Detajet me të dhënat janë të bashkëngjitura në dokumentin e mëposhtëm