22:04 - 24 Janar 2023

Luizi dhe Efi kanë pasur një sfidë të qëndroni në një dhomë dhe të kujdesen për një bebe.

Olta ishte shfaqur kundër nxjerrjes së Luizit dhe Efit nga dhoma, duke thënë se duhet të sfidohen se si është pa disa banor brenda.

Reagimi i ashpër i Luizit ishte “O shtrigë o frikacake”.

Tags: ,