09:37 - 23 Janar 2023

Banorja e Big Brother Albania, Olta Gixhari ka folur për familjen e saj dhe se sa e rëndësishme është për të.

Shumë pak dihet për bashkëshortin e Gixharit, por për aktoren ai ka një ndikim të madh tek ajo, aq sa thotë se është e varur psikologjikisht nga ai.

Çdo vendim që merr, aktorja thotë se ka nevojë për fjalën e tij.

“Ndonjëherë nuk i gjej fjalët për ta shpjeguar pse vendosa të vijë këtu. Sepse unë praktikisht e kisha harruar Oltën komplet, e kisha lënë çdo gjë. Për mua familja është gjithçka. Ata të dy i dua shumë. Nuk jetoj dot pa ata. Për mua është sfidë më vete, se jam shumë e varur psikologjikisht nga burri im. Unë kam nevojë për fjalën e atij për çdo hap që hedh. Unë që dukem femër e fortë, kam varësi psikologjike nga ai njeri, të frikshme. Unë çdo veprim që bëj këtu më del para syve ai”, është shprehu aktorja.