09:15 - 14 Gusht 2020

Në Rave Live Session kemi të ftuar The 8th MONTH, të dielen(16.08.2020) në ora 21:00.

Pasionant i Muzikës dhe Dizajner, dy gjëra kryesore të DJ-it THE 8th MONTH.

Çdo herë shija mbetet gjëja kryesore e DJ-it THE 8TH MONTH, ku pasioni i tij ndaj muzikes elektronike ka bërë që t’a luan zhandrin e tij të preferuar Deep Melodik House me finesa Ambientale, Spirituale dhe Afro Vibe.

I zhytur thellë mbas Artit Underground, The 8th Month çdo herë na përjeton një udhëtim spiritual me DJ Set-at e tij.

Tags: