09:34 - 23 Qershor 2019

Pas medaljes së artë të Majlinda Kelmendit dhe të argjendtës së Nora Gjakovës, sot në ditën e dytë të Lojërave Evropiane “Minsk 2019”, Kosovën do ta përfaqësojnë tre sportistë: Akil Gjakova, Shpëtim Bajoku dhe Donjeta Sadiku, për më shumë lexoni në Insporti.com.

Tags: