12:15 - 09 Dhjetor 2022

Pa i çelë sytë mirë, Vivien sot e nisi mëngjesin duke puthur shpinën dhe fytyrën e Andit.

Ajo shkoi në banjo ku Andi po përpiqej të këndellej, për ta përqafuar.

Kujtojmë se të dy kanë pasur një debat gjatë mbrëmjes së djeshme, i cili me sa duket ka përfunduar me paqe.

Banorja e BBVK-së pati një debat me Andin e pas kësaj ishte Andi i cili shkoi t’i kërkonte falje asaj.

Gjatë bisedës së tyre Stresi ndërhyri, por ishte Vivien e cila nuk e lejoi të vazhdonte më tej duke i thënë: Ti mos ndërhyj se nuk lidhje me këtë muhabet.

Mesa duket ky reagim e nervozoi Stresin pasi ai shihet duke dalë në oborr pas asaj që i tha Vivien.

Tags: , ,