09:34 - 10 Nëntor 2022

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Pal Lekaj, ka shtruar dy pyetje në llogarinë e tij në Facebook.

Pyetjeve tendencioze, Lekaj ia ka bashkangjitur edhe një foto, ku shihet ndërtesa e qeverisë së Kosovës dhe mjegulla.

“Mjegulla dhe Qeveria. A do të largohet mjegulla e Qeverisë përballë qytetarëve dhe spektrit politik në Kosovë? Apo vërtet i duhet mjegulla Kryeministrit Kurti në çështjen Kosovë-Serbi?”, ka shkruar Lekaj.

Postimi i plotë: