13:39 - 06 Shkurt 2023

Imazhet me dron tregojnë pasojat e tërmetit në qytetin Sarmada në fshat të provincës veriperëndimore të Sirisë Idlib në Siri.

Anëtarët e mbrojtjes civile siriane, të njohur si Helmetat e Bardha, janë ende duke kërkuar për viktima nën rrënoja.

Tërmeti i madh ka shkaktuar dëme në të gjithë Turqinë jugore dhe Sirinë veriore.

Më shumë se 1200 njerëz dihet se kanë vdekur, por ky numër pritet të rritet.

Tags: , ,