10:34 - 13 Mars 2020

Jon Pireva është ndër reperet e rijnë që premton shumë në industrinë e Hip-hop muzikës vendore.

Joni kohe më parë ishte musafir edhe në Reviw Show, ku pati treguar që ai tash e sa kohe merret me muzikë, por që tashmë ka vendosur ta marrë më seriozisht punën e  muzikës.

Joni u bë i famshëm me ‘freestyle’ kryesisht në rrjetet sociale si “Instagram”.

Vitin 2020-të si duket Joni e ka marrë me seriozitet, sapo është lansuar projekti i tij i parë për këtë vit i titulluar ‘PAPA’, kënga ka tematikë dashurie dhe është realizuar në një mënyre tejet të veçante dhe po pëlqehet mjaft.

Tags: ,