21:23 - 27 Prill 2017

Teksa persona me maska kanë okupuar Parlamentin e Maqedonisë duke shkaktuar edhe lëndime të rënda deputetëve të ndryshëm duke e bërë kështu situatën tepër të tensionuar, televizioni publik maqedonas është duke shfaqur sport.

Më saktësisht bëhet fjalë për një ndeshje hendbolli.

Këtë  e ka bërë të ditur një aktivist dhe gazetar veteran në Maqedoni.