18:30 - 23 Maj 2022

Tashmë e keni kuptuar që Blero dhe Afrona janë ndarë.

Pas këtij zhvillimi, artisti ka paralajmëruar gjëra të mëdha sa i përket muzikës.

Ai zbuloi se shumë gjëra të reja po vijnë, por nuk dha më tej detaje.

Gjithsesi, fansat e tij nga tani e në vazhdim kanë çka të presin.