18:49 - 21 Maj 2017

PDK e ka portretizuar me një makinë lodër që nuk punon mirë, LDK-në e Isa Mustafës që udhëhoqi për tre vjet Kosovën, përmes një videosporti të publikuar sot.

Një makine lodër e cila nuk punon për shkak të baterive të harxhuara, iu zëvendësohen bateritë, duke e vënë sërish në funksion lodrën.

Ky është kuptimi i një videospoti të realizuar nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), ku makinën me bateri të harxhuara e portretizojnë me Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK), ndërsa makinën që lëvizë me bateri të reja e portretizon me vetveten.

Videospoti ilustrohet me një fëmijë që ka në pronësi këtë makinë-lodër, të cilës ia ndërron bateritë. Sipas PDK-së, aty LDK-ja e Isa Mustafës paraqitet si subjekt politik që nuk lëviz asgjë përpara, sepse i ka bateritë e prishura.

“Nanë, kjo është e prishur, po lëvizë shumë kadale”, i thotë djali nënës së tij.

E nëna, ia kthen: “Ka lëvizë kadal për vite më radhë, shpirtë”.

Djaloshi ia heq makinës-lodër “bateritë e LDK-së” dhe ia zëvendëson me “bateritë e PDK-së”, shkruan Insajderi.

Por , edhe pasi t’ia vë “bateritë e PDK-së”, makina-lodër nuk punon ashtu siç duhet. Makina përplaset nëpër këndet e ulësve të shtëpisë.

LDK dhe PDK kanë qeverisur së bashku tre vitet e fundit. /Insajderi.com

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KO5GcVobeQk” /]

Tags: , , ,