16:08 - 17 Shtator 2021

Mevlani duhet se është penduar për zgjedhjet e tij.

Në emisionin “Jashtë Loje” , Mevlani pranoi se është penduar për zgjedhjet që ka bërë gjatë pjesëmarrjes në Për’Puthen.

Mevlani nuk dha më shumë detaje, por kujtojmë se vendimet e tij kanë qenë mes Antonelës dhe Ledianës.

Nga ana tjetër, Antonela zbuloi se është penduar “për mërzitjet e herëpashershme në program”.

“ E kam shijuar shumë, por duhet ta shijoja edhe më shumë”, tha Antonela.