22:48 - 30 Dhjetor 2018

Mekaniku i pensionuar, Ismail Gjigolli, ka dashur që pas krijimit të Ushtrisë t’u dërgojë atyre dhurata për Vitin e Ri.

Por, ushtria ka rregulla strikte dhe për dërgimin e tyre në kazermën Adem Jashari, 73-vjecari është dashur që më parë të merr leje, raporton Klan Kosova.

Megjithatë dhuratat do t’i dërgojë tek një brigadë tjetër.

Ndërsa, këto dhurata i ka bërë nga pensioni prej 75 eurosh që merr.

Tags: