12:18 - 31 Janar 2023

Ka përfunduar takimi për çështjen e Asociacionit i thirrur nga ambasada amerikane në Prishtinë.

Nga takimi i pari është parë të dalë shefi i BE-së, Tomas Szunyog, raporton Express.

Të ftuar në këtë takim ishin zyrtarë nga Presidenca, Parlamenti e Qeveria, si dhe përfaqësues partiakë, shoqëri civile e ambasadorë.