11:12 - 25 Nëntor 2021

Alivanosja e Fifit nga shumë kush u cilësua si inskenim dhe reagime të shumta ka pasur në rrjete sociale mes atyre që mendojnë se Fifi duhet të rri dhe tjerëve që mendojnë se Fifi duhet të dalë nga shtëpia.

Reagimeve iu është bashkuar edhe gazetari Flavio Qarri duke përmendur edhe Flor Mumajesin.

“Flor Mumjesi vetëm u përfol për lidhje me Fifin dhe ka 3 vite qe nuk mbledh veten”, shkroi Flavio dhe kaq mjaftoi që reagimi i Florit të vijë menjëherë.

“Nardi do thoshte: puseta pa kapak qelb”, tha Flori dhe u kuptua se me kë e kishte.

Kurse Flori ka postuar fotografi në mbështetje të Fifit me një pjesë të këngës së tyre që nuk është publikuar akoma.