12:12 - 22 Janar 2016

Shorti i kampionatit Evropian për U20 ka vënë përballë Kosovën dhe Shqipërinë përballë njëra tjetrës.

Kosova U20 në kategorinë e meshkujve gjendet së bashku me Shqipërinë në Grupin C së bashku me Britaninë e Madhe, Greqinë, Holandën, dhe Irlandën, raporton Koha.net.

Divizioni B në EURO 2016, raporton Insjaderi do të luhet prej 15 deri më 24 korrik të këtij viti në Halkida të Greqisë.