21:42 - 30 Nëntor 2021

Siç ishte premtuar, portreti i Ismail Qemalit pikturuar nga Donaldi do të dalë zyrtarisht në ankand.

Gjatë spektaklit të sotëm një lidhje direkte u mundësua me programin ‘’ArtKand’’ i cili ka si mision reklamimin dhe shitjet e veprave të artit.

Gjatë prezantimit të kësaj nisme, Donaldi nuk i mbajti dot as lotët teksa ndiqte me emocion prezantimin e veprës së tij.

Kujtojmë së paratë e grumbulluara do të jenë në funksion të terapisë për disa fëmijëve që vuajnë nga spektri i autizmit.