13:23 - 14 Dhjetor 2022

Asamblistët e Kuvendit Komunal të Mitrovicës Veriore sapo kanë kryer betimin solemn sot.

Në mesin e asambleistëve që kryen betimin ishin 12 deputetë shqiptarë, nga 13 gjithsej në listë nga Iniciativa Qytetare, 2 deputetë boshnjakë dhe një serb, shkruan “Mitropol”.

Kjo ishte vetëm një mbledhje e rregullt e Kuvendit Komunal, e njëmbëdhjeta e radhës, pas dorëheqjes së asamblistëve nga Lista Serbe.

Lexo edhe: