16:06 - 17 Shtator 2021

Ditë më parë Ada zbuloi se asnjë nga familja e saj nuk po i flet përshkak të hyrjes së saj në program.

Gjersa ajo fliste kamera kapi Tolen e përlotur, e cila tutje zbuloi se ndodhet në të njëjtën situatë pasi vëllau i saj nuk po i flet fare pasi nuk ishte dakord që motra të bëhej pjesë e këtij spektkali.

Ky rrëfim preku të pranishmit në studio por edhe publikun, të cilët i dolën në mbrojtke konkurrentes.

Por këtu ka diçka që nuk shkon!

Vipat e bllokut ditën e sotme kanë publikuar një video nga audicionet ku njëra nga të intervistuarat ishte Tola.

Ajo ka treguar se për ardhjen e saj nuk është se ishin shumë dakord prindërit por tha se ka ardhur me përkrahjen e motrës dhe vëllaut.

Kjo ka ngritur dyshimet se Tola ka gënjyer publikun kur bëri rrëfimin prekës në program ose ka gënjyer gjatë audicioneve pasi deklaratat nuk përputhen.