08:16 - 19 Tetor 2022

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, do të vizitojë sot Klinikën e Onkologjisë, në kuadër të Muajit të luftës kundër kancerit të gjirit.

Sipas njoftimit të presidencës, Osmani do të qëndrojë në Onkologji në ora 10:15.

Pas takimit me strukturat drejtuese të ShSKUK-së dhe Klinikës së Onkologjisë, Osmani do të ketë deklaratë për media.