19:03 - 14 Mars 2023

Analisti Valon Syla, përmes një postimi në Facebook ka shkruar se përpos tri ikjeve nga Vetëvendosja, pritet edhe largimi i anëtarit të kësaj partie, Hydajet Hysenit.

“Doarsa Kica, Haki Abazi dhe Fatmir Humolli… gojkqinjët e kryeqytetit nga VV po flasin poashtu se Hydajet Hyseni është rrugës për tu larguar poashtu…”, ka shkruar Syla.

Postimi i plotë i tij:

Vetëvendosjes i ikën 3 deputetë deri tash.

Doarsa Kica, Haki Abazi dhe Fatmir Humolli… gojkqinjët e kryeqytetit nga VV po flasin poashtu se Hydajet Hyseni është rrugës për tu larguar poashtu…

Interesant.