​”Produktiviteti i vizitës së kryeministrit Kurti në ShBA i zbehtë”

Që nga 6 maji ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mirëpo produktiviteti i vizitës së kryeministrit Albin Kurti vlerësohet i zbehtë. Gjashtëmbëdhjetë ditëshi i kreut qeveritar në ShBA, nga opozita shihet si vizitë studimore dhe pa takime me zyrtarë të lartë amerikanë, ndërsa në shoqërinë civile kërkojë rezultate konkrete nga ky qëndrim maratonik në … Continue reading ​”Produktiviteti i vizitës së kryeministrit Kurti në ShBA i zbehtë”