18:48 - 05 Janar 2023

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se propozimi franko-gjerman për normalizimin e plotë të marrëdhënieve Kosovës-Serbi është një bazë e mirë.

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Kurti tha se për këtë propozim, në Beograd thanë se e kanë hedhur poshtë.

Lexo edhe:

Sipas tij, për këtë deklaratë duhet që të gjithë të merreshin me ta.

“Propozimi franko gjerman është një bazë e mirë, mirëpo nga mbledhja e sigurisë në Beograd, doli ministri i tyre i jashtëm, dhe tha se e kemi hedhur poshtë propozimin e tillë. Unë besoj që të gjithë duhet të merren me ta”.