23:36 - 20 Mars 2023

Gjatë qëndrimit të tyre në Big Brother Kosova, Stresit dhe Getit iu dha një sfidë nga vellai i madh të rregulloheshin si femra.

Derisa Stresi nuk e kishte pritur mjaft mirë dhe kishte hezituar që ta përmbushte këtë sfidë.

Sonte në Post BBVK, Stresi tergoi pse hezitoi të vishej si një grua.

“Une shquhem per fisnikëri dhe besnikëri. Meme kemi qene edhe pa hy këtu, kshtu qe i kam mirëkuptu sepse ata qe na kane ndjek e kane dit pse e kemi bo atë”, u përgjigj Stresi.

Tags: , ,