00:58 - 02 Dhjetor 2021

Nuk e dimë nëse e dinit djema, por vajzat pëlqejnë më shumë meshkujt me mjekër. 

Kohët e fundit meshkujt që mbajnë mjekrën duket se janë shtuar dhe vajzat janë “magjepsur” pas tyre.

Ky pëlqim i vajzave në fakt është i konstastim i disa studimeve të kryera së fundmi. 

Vajzat pëlqejnë më shumë meshkujt me mjekër pasi ata duken më tërheqës dhe më burrëor.

Në fakt një djalë me mjekër duket më i madh, dhe jep një lloj sigurie.  Në momentin që një djalë me mjekër vendos ta heqë, ngjan si një “bebe”.

Prandaj vajzat shikojnë tek një djalë me mjekër, një mashkull, tërheqës dhe të pjekur.