10:21 - 16 Mars 2023

Ndjekësit në rrjetet sociale kanë nisur të kërkojnë dënimin e Oltës për të njëjtën arsye që u dënuan Luizi, Kristi dhe Maestro.

Në rrjet qarkullon një video ku Olta bashkë me Luizin futen brenda në tualet dhe dera është e hapur.

Në faqen që menaxhohet nga familjarët e Kristit është ripostuar një video e këtij momenti ku shkruhet se edhe kur u fut Kristi në tualet, dera ishte e hapur duke kërkuar kështu dënimin e Oltës.

Tags: , ,