Publikohet Raporti i Progresit për Kosovën: Përmendet dialogu, korrupsioni e zgjedhjet e shpeshta

Kosova duhet të angazhohet në mënyrë konstruktive dhe të bëjë përpjekje të tjera substanciale në “zbatimin e të gjitha marrëveshjeve të kaluara” të arritura në kuadër të dialogut me Serbinë dhe të “kontribuojë në arritjen e një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse, ligjërisht të obligueshme për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë”, tha Komisioni Evropian në Raportin e Progresit. … Continue reading Publikohet Raporti i Progresit për Kosovën: Përmendet dialogu, korrupsioni e zgjedhjet e shpeshta