21:31 - 13 Maj 2022

Robin dhe Marigona Krasniqi hapen sezonen e dasmave.

Fytyra publike, muzikë e përzgjedhur, veshja e çiftit ishin disa nga elementet e kësaj dasme.

Ndërsa emisioni  “Mirage”, ishte pjesë e kësaj dasme ku do ju sjellë videon e pa publikuar deri më tani.

Hyrja e çiftit në skenë, të ftuarit dhe shumë çka tjetër mund ti ndiqni në storien e përgatitur nga emisioni “Mirage”.

Për më shumë shikoni videon: