17:58 - 24 Janar 2023

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

Në njoftimin e KEDS thuhet se disa zona do të mbesin pa rrymë për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet  në rrjet:

25.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albana e Madhe- Shtëpia e kulturës(kodi:15018008075) prej orës 10:30-14:00.

Vendet: Albana e Madhe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  instalimi i daljes së re 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montimi i kabllos në fshatin Çabiq.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology-BRRE.

26.01.2023

Punime me projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i ndarësve linjor.

Mitrovicë 

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Baks Dushku  (kodi: 74000004016) nga ora 08:30 deri në ora 16:30

Vendet: Baksi, rr.Qirez – Skenderaj ( një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të tensionit të ulët.

26.01.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Mbesin pa tension këta  nënstacione nga ora 09:00-11:00.

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3        (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1         (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2         (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deçani        (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc         (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)    (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa Private te shk. L.P.              (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)              (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3          (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.              (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani              (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosalloni Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani)(Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)               (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)        (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”            (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu              (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti                (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk       (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)                (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Furra  Kobake    (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci             (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari      (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti  banesor               (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha      (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.            (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa)   (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk)    (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni        (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA           (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini       (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnaselle(Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist       (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Lapnasella 4        (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti           (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica           (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk          (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k        (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk           (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”              (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K       (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi    (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”  (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

  1. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY    (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4 kV Dizi Metal sh.p.k Idriz Hasani  (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4 kV Fitim Lutfi Hasani  (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4 kV Euro Abi “ Sh.p.k (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4 kV American Hospital Kosova sh.p.k (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4 kV Premtim Mustafa  (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4 kV Burim Karaqica Top Soft Papers sh.p.k.Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren 

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV ARD GROUP Avdyl Hoxha (kodi: 31000030052) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Ard Group

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca  (kodi: 60061006) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj 

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli  (kodi: 40041003) nga ora 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fFshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania 2 (kodi: 51000004) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Tags: