20:52 - 31 Janar 2023

KEDS ka bërë të ditur se më 2 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e energjisë elektrike do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet

Punimet në rrjet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

02.02.2023
Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.
NS. 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:
Nga dalja 10kV Shkabaj në Stabiliment tek Kristo Naqi nga ora 11:00 deri 15:00
Pa tension mbesin:
1.NS 10/0.4kV Ambullanta (e KEK-ut) 15019002016
2.NS 10/0.4kV Subotiq 15019002017
3.NS 10/0.4kV Reforma 15019002019
4.NS 10/0.4kV Iber Lepenci 15019002020
5.NS 10/0.4kV Te Bahollet 15019002022
6.NS 10/0.4kV Te Barakat 15019002023
7.NS 10/0.4kV Bujqësia 15019002025
8.NS 10/0.4kV Agron Raqi (restorant Shpati) 15019002159
9.NS 10/0.4kV BENI COM-te Ismeti 15019002162
10.NS 10/0.4kV ARS BETON Shkabaj 15019002166
11.NS 10/0.4kV Euro Beni-Arben Halimaj 15019002180
12.NS 10/0.4kV B. Morava 15019002024
13.NS 10/0.4kV “Italy Recycling LLC” 15019002188
14.NS 10/0.4kV Murtez Binaku 15019002189
15.NS 10/0.4kV Sylevit 15019002026
16.NS 10/0.4kV Ndriçimi publik për autostradë 15019002195
17.NS 10/0.4kV “Al-Petrol”-Arber Kryeziu 15019002196
18.NS 10/0.4kV Lagjja e re Hade -Shkabaj 15019002197
19.NS 10/0.4kV Mazgit Prrojalitë ZPRR 2015 15019002202
20.NS 10/0.4kV Lagjja Fanaj 15019002208
21.NS 10/0.4kV AGROKOR- Bedri Hamiti 15019002160
22.NS 10/0.4kV Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL” shpk 15019002214
23.NS 10/0.4kV Agim Gashi NTP “AGIMI COM” 15019002219
24.NS 10/0.4kV N.T.Sh”Bast Trade”Basri Statovci 15019002220
25.NS 10/0.4kV Selman Asllani 15019002221
26.NS 10/0.4kV Flakron Hoxha”American School of Kosova” 15019002223
27.NS 10/0.4kV Shkabaj te Llapashticët 15019002227
28.NS 10/0.4kV Agim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K. 15019002226
29.NS 10/0.4kV 15019002235
30.NS 10/0.4kV NTP MEDIKA SH.P.K Arbër Merovci 15019002237
31.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti 15019002240
32.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti 15019002241
33.NS 10/0.4kV ONIX PALACE Agron Imer Raqi 15019002243
34.NS 10/0.4kV ONIX PALACE Agron Imer Raqi 15019002248
Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

02.02.2023
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.
Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

2.
TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV TS Azmani (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Rr. Ferat Hashani.
Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

Prishtinë

1.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 derinë orën 17:00
Pa tension mbesin do të mbesin:
1.NS 10/0.4kV Dumnicë Tihovc 1 14000011126
2.NS 10/0.4kV Dumnicë Uka Drite private 4000011127
3.NS 10/0.4kV Dumnicë Tihovc 2 14000011128
4.NS 10/0.4kV Dumnica e Epërme 14000011129
5.NS 10/0.4kV Dumnicë te Ilmija 14000011218
6.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë te Jetoni 14000011250
7.NS 10/0.4kV TS -shtyllë Azemovit ZPRR 2016 14000011292
8.NS 10/0.4kV TS Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR 14000011331.
Vendet: Fshati Dumnicë.
Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin TSSHM – 14000011128. 

Tags: ,