13:34 - 24 Nëntor 2021

Sara dhe Pajtimi dhanë puthjen e parë në ‘Big Brother VIP’, por i habitën të gjithë me deklaratën e tyre.

“Unë Sarën e pëlqej, por ajo më bëri të presë dhe nuk më pëlqyen sjellje të saj. Tani e ka marr ndryshe, por nuk dua të bëhemi çift këtu brenda” ka thënë mbrëmë Pajtimi.

Ai tha se Sara nuk ia kthehu njejt pëlqimin ndaj edhe e bëri konfuz.

Në fakt ata u dukën shumë të afërt para spektaklit dhe kjo u duk e papritur. Ata kanë shkëmbyer sërish një puthje teksa bënin prova për komedinë “Pallati 176”.

Ndryshe nga hera e parë, puthja midis tyre nuk ka shkaktuar reagime të ashpra nga banorët e tjerë dhe të gjithë janë shfaqur të buzëqeshur.

Ata kanë shkëmbyer disa herë puthje dhe dukshëm, preteksti nuk ishin rolet që po luanin.