14:23 - 15 Shtator 2021

Teksa po luhej gjysmë-finalja e All-Ireland T20 Cup e femrave një qen i shpëton nga duart pronarit që ishte duke parë kompeticionin e kriketit.

Qeni i quajtur Dazzle sapo u fut në fushë “fshehu” topin duke bërë që ndeshje të ndërpritej për disa momente dhe vëmendja të shkonte e gjitha tek ai.

Ndeshja rifilloi vetëm pasi qeni vendosi ta lëshonte topin tek një nga lojtarët.

Por nuk përfundom me kaq, e gjithë ajo shfaqje e dhuruar shpërblehet. Dazzle u njoh nga Këshilli Ndërkombëtar i Kriketit duke u shpallur “Qeni i Muajit”.