13:55 - 11 Qershor 2021

Peja do të jetë lokacioni i ardhshëm që do të vizitohet nga kampionët e argëtimi të brendit Jaffa Champion.

Këtë fundjavë, më të vegjlit tanë do të kenë mundësinë të argëtohen nga brendi i kampionëve, Jaffa Champion, në eventin ‘Champions of fun’.

Argëtim përmes muzikës dhe vallëzimit, këndit të fotografisë me maskota, face painting, e shumë befasi të tjera për kampionët do të përcjellin eventin deri në fund.

Eventi ‘Champions of Fun’ mbahet me datat 12-13 Qershor në sheshin e Pejës, nga ora 17:00 deri 20:00. Ejani dhe bëhuni pjesë e kampionëve në Pejë!