22:05 - 02 Mars 2017

Presidenti i Kosovës ka qenë më i shpejt sesa kryeministri i Shqipërisë, sa i përket reagimit ndaj vendimit të presidentit të Maqedonisë për të mos i dhënë mandatin Zoran Zevit për krijimin e Qeverisë pasi ai ka pranuar një platformë të partive shqiptare atje, por Hashim Thaçi ka mbetur në hije sa i përket famës në rrjetin social “Facebook”, krahasuar me qëndrimin e Edi Ramës.

Postimi i presidentit Thaçi, ka ngjallur reagim të madh por jo edhe aq sa postimi i Edi Ramës.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHashimThaciOfficial%2Fposts%2F1388275277909494&width=500″/]

Postimi i kryeministrit shqiptar, ka marrë mbi 40 mijë likes dhe afro 5 mijë shpërndarje.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fedirama.al%2Fposts%2F10154517011721523&width=500″/]