“Rasti Sekiraqa” e “Vrasja e trefishtë” – rastet që rëndonin mbi 48 vjeçarin që mbeti i vrarë në Kaçanik

Nustret Cena, 48 vjeçar është vrarë mbrëmë derisa ishte ne veturën e tij. Siç njoftoi policia persona të panjohur dyshohet se kanë shtënë në drejtim të veturës së tij me armë zjarri dhe më pas janë larguar nga vendi i ngjarjes. Por emri i Cenës është dëgjuar edhe më parë. Përveç se veteran i Ushtrisë … Continue reading “Rasti Sekiraqa” e “Vrasja e trefishtë” – rastet që rëndonin mbi 48 vjeçarin që mbeti i vrarë në Kaçanik